GPSme - én és az egész családom - a térképen!

GPSme - én és az egész családom - a térképen!

KidControl Dev.

 • Store

  Android
 • Category

  Lifestyle

 • Country

  Hungary

 • Language

  Hungarian

 • Last update

  August 28, 2019

 • Current version

  g3.7.7

 • Avg ratings

  4.1

GPSme - én és az egész családom - a térképen!

A családod mozgásának pontos helye és története!

App Power
 • App name

  Your app name is quite long enough. 45 characters

  Show ASO best practices
  Make sure you have added relevant and strong keywords to optimize your discoverability. Check out our Keywords Analysis to find the best keywords for your app
  Want to improve your app name? Start a free trial
 • App short description

  Your app short description is too short. 48 characters

  Show ASO best practices
  Your short description should explain in one sentence what your app does. Don’t forget to include your strongest keywords as they will be taken into account by the Google Play Store algorithm. We recommend to use all available 80 characters.
  Want to improve your app short description? Start a free trial
 • App description

  The length of your description looks great. 4039 characters

  Show ASO best practices
  You have 4039 characters. The Play Store algorithm takes app descriptions into account so don't forget to use relevant and important keywords in your description to increase your discoverability. Use our Keywords Analysis to find the best keywords for your app.
  Want to improve your app description? Start a free trial
 • App screenshots

  Ok, that's perfect, your app has enough screenshots.

  Show ASO best practices

  Ok, that's perfect. You have 14 screenshots. We hope that users can see all your incredible app features. Be sure that your first screenshots showcase your best features.

  Learn more about app screenshots Start a free trial
 • App versions

  Your last version was released more than 3 months ago. Update your app with new features and/or some bug fixing.

  Show ASO best practices

  Your app's last version was released on August 28, 2019. It is important to regularly update your app. Best practices recommend to update your app every 4 to 6 weeks. This means fixing reported bugs, improving existing features, launching new features etc. Keep an eye on users' feedback. The next great features may already be asked by many users.

  Learn more about app versions Start a free trial

GPSme - én és az egész családom - a térképen!

KidControl Dev.

 • Store

  Android
 • Category

  Lifestyle

 • Country

  Hungary

 • Language

  Hungarian

 • Last update

  August 28, 2019

 • Current version

  g3.7.7

 • Avg ratings

  4.1

Want more insights?

Start a free trial

App Screenshots

GPSme - én és az egész családom - a térképen! screenshot GPSme - én és az egész családom - a térképen! screenshot GPSme - én és az egész családom - a térképen! screenshot GPSme - én és az egész családom - a térképen! screenshot

Lifestyle Keywords Position

Find best potential keywords for your app by identifying high-volume and low-competition words.

AppTweak helps identify the most relevant keywords for your application. Discover our very complete keyword research tool and get further insigts on which words have the best potential.

Learn more

Description's keywords count and density

Check which keywords are most repeated in your app and your competitors' description and with what frequency.

 • Keyword
 • Count
 • Density
A GPSme helymeghatározó egy egyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a gyermekek helyének megtekintését!
A GPSme átlátszó és biztonságos alkalmazás. A szülői felügyeletre vonatkozó személyes biztonsági alkalmazás lehetővé teszi, hogy a gyermekei biztonságban legyenek, még akkor is, ha távol vannak! Ez ingyenes!

Az alkalmazás segíti a családot, hogy összekapcsolódjon, és vészhelyzet esetén a gyermek riasztást küldhet a szülőknek.

A BlackBox-on keresztül történő elhelyezés a prémium szolgáltatás, amely az internet kikapcsolt állapotában rögzíti a földrajzi adatokat.
Láthatjuk a gyermekek mozgásának történetét, még akkor is, ha telefonon le kell tiltaniuk az internetet.

Adja hozzá gyerekeit privát fiókjához. Csak te láthatod őket a térképen!

Keresse meg gyermeke mai és tegnapi helyelőzményeit a saját térképen. Automatikus figyelmeztetéseket kaphat a gyermekek biztonsága érdekében, ha gyermekei megérkeznek haza vagy iskolába, vagy bármely más helyre.

Prémium változatban engedélyezze a Blackbox funkciót a gyermek telefonján - akkor tudni fogja, hol volt gyermeke, amikor az internet ki volt kapcsolva a telefonján. Küldjön hangos jelet a gyermek telefonjára, ha hátizsákban hagyta a telefont, vagy bekapcsolta a csendes módot, és nem hallja a hívást.

A gyerekek gyakran elveszítik a telefonokat. Keressen elveszett vagy ellopott telefont a GPSme segítségével!
Figyelmeztetéseket kaphat, ha a gyerek telefonjának akkumulátora lemerült, így emlékeztetheti gyermekét, hogy töltse fel a telefont. Gyermeke az SOS gomb segítségével riasztást küldhet vészhelyzet esetén. A szülők hangos értesítést kapnak, és egyet látnak a térképen.

Keresse meg gyermeke tartózkodási helyét. Állítsa be a Veszélyes zónákat riasztások fogadására, amikor gyermekeik belépnek. Ügyeljen arra, hogy a gyermek ne látogasson el veszélyes helyekre.

A GPSme tracker intelligens akkumulátor-fogyasztású, így napközben csak az akkumulátor 1-7% -át használja fel. Gyermeke mindig kapcsolatba lép!
A továbbiakban nem kell zavarnia gyermekét a „Hol vagy?” Hívásokkal vagy szövegekkel - látni fogja őt a saját térképen. Kapcsolja be a „gyermekmód térkép nélkül” lehetőséget, és senki sem láthatja a gyerekek telefonján a mozgás előzményeit.

A gyerekek megtalálása

Alkalmazásunk csak a gyermekbiztonságra és a szülői felügyeletre vonatkozik. Az alkalmazást nem lehet titkosan telepíteni a telefonra, a használat csak a gyermek kifejezett hozzájárulásával érhető el. A személyes adatokat szigorúan a jogszabályoknak és a magánszféra politikájának megfelelően tárolják.

A megfelelő működéshez az alkalmazásnak néhány engedélyre van szüksége:
Ne aggódj - amikor létrehozsz egy fiókot, segítünk ebben a gyors és egyszerű folyamatban.
Hozzáférés a helyhez - a gyermek megosztott, privát térképen való megjelenítéséhez. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy pontosan és gyorsan megmutassuk a gyermek helyét
Hozzáférés a fényképezőgéphez és fényképhez - a gyermek avatarjának telepítése


A pontos koordináták biztosításához a telefonnak helyszíni szolgáltatással kell rendelkeznie. Az engedélyezett Wi-Fi növeli a pontosságot 10-40 méterre, és beltérben működik. A GPS helyének pontossága 10-50 méter, csak a szabadban.

Ha a GPS nyomkövetés és a Wi-Fi hely ki van kapcsolva vagy nem áll rendelkezésre, a GPSme család lokátor meghatározza a telefon helyét a 200-1000 méter pontosságú GSM tornyok LBS koordinátáival.

Ha segítségre van szüksége az alkalmazás beállításakor vagy kérdéseivel /javaslataival, a technikai támogatásunkat közvetlenül az alkalmazás Súgó részéből érheti el. Vagy küldjön e-mailt a help@kid-control.com címre

Frissítés a Premium-ra és a Blackbox Flight Recorder lehetővé teszi az útvonal rögzítését, ha az internet nem áll rendelkezésre; Korlátlan számú hely (csak 2 hely állítható be az ingyenes verzióban); 2 hét helyelőzmények (2 nap helyett). A Premium szolgáltatásban nincsenek hirdetések.

It is important to repeat your most important keywords across your app's metadata to increase your organic rankings on those words. Edit your app description and check the keyword density using our Keyword Character Count

Go to Free Tool

App Ranking History

Track your app's Category and Overall ranking history over time.

Your App rankings depend on many elements such as total number of downloads, download velocity, conversion and retention rate, reviews and ratings and update frequency. Learn more on how to track, compare and improve your category rankings in our Analytics feature.

Read more

Try AppTweak for free!

Start a 7-day free trial now or schedule a demo to see how AppTweak can help you maximize your ASO!