Drita FC

United States / US English

Drita FC

Besart Selimi,


Store Category Version Last Update Avg. ratings
Apple Sports 1.0 December 07, 2016 0.0

ASO Score & Checklist

35%
App Name
Your app name is too short. 8 characters

Titles weight a lot in the App Store algorithm. Try to add your strongest keywords in your title. This will increase your app discoverability. Use our Keywords Tool to find the best keywords for your app.

App Description
The length of your description looks great. 1499 characters

You have 1499 characters. Don’t forget to add important and relevant keywords in your description to improve your iTunes app page and optimize your SEO.

Screenshots
You could add some screenshots.

It is recommended to use all 5 available slots and to use optimized screen dimensions for each device. Make sure to include some text to describe your app on each screenshot. Don’t forget showcase your best features on the first two screenshots as they will be displayed in the Search Results on the App Store.

Versions
Your app is still in the first version. Did you plan any updates? Users love new features.

Version 1.0 released on December 07, 2016

Unlock all AppTweak features, start your 7-day free trial

Start your free trial

App Description

Ky aplikacion permban gjithqka rreth klubit futbollistik Drita FC nga Gjilani. KF "DRITA" u themelua nga esnafët, ustallarët dhe qytetarët e vjetër të qytetit. Futbollistët e parë të klubit stërviteshin në rrethana të jashtëzakonshme dhe në kushte të vështira, pa ushqim; me bukë e pa bukë, vetëm e vetëm për të arritur sukses. Ata dëshmuan talentin e tyre me vullnetin e pathyeshem të tyre. Që në fillim ishte halë në sytë e pushtetit komunist, sepse e rivalizonte ekipin tjetër të qytetit, të preferuarën e tyre, "Crvena Zvezda"-n, dhe sepse themeluesit e futbollistët ishin vetëm shqiptarë dhe mbante një emër shqip që tregonte se populli i këtij qyteti don "DRITË". Andaj, më 1952 ekipi shuhet nga rregjimi. Ish-futbollistët kaluan tek skuadra tanimë multietnike e Zvezdës. Pas viteve '90 Drita u morr në menaxhim nga Selami Osmani - BEZI, me të cilin për 15 vjet arriti majat e futbollit kosovar, duke u shndërruar në ankthin e të gjitha skuadrave kosovare, falë lojtarëve që sillte në Gjilan, legjenda e qytetit, BEZI, i cili për 15 vite kontribuoi me tërë qenien e vet për Dritën. Nën menaxhimin e tij Drita arriti të stolisej me titullin e kampionit të Kosovës më 2002-03, të fitojë kupën më 2000-01 dhe të ishte nënkampion më 1999-00 dhe 2001-02. Drita arriti edhe deri në gjysmëfinale më 1999-00, 2001-02 dhe 2002-03. duke thyer rekord kosovar që për katër vite rradhazi nuk zbritën më poshtë se pozita e tretë dhe për katër vite arritën së paku deri në gjysmëfinale të Kupës së Kosovës.

App Screenshots

Drita FC Screenshot Drita FC Screenshot Drita FC Screenshot Drita FC Screenshot

Drita FC Ranking History | Sports

Drita FC daily app ranking in Sports category for the last 30 days.

Drita FC Worldwide Rankings | Sports

Drita FC rankings per country in Sports category.

Unlock all features after signing up

Get more ASO recommendations, app rankings, store data, keywords insights and more.

Start your free trial

App Keyword Tool

Use AppTweak Keyword tool to audit, optimize and monitor your keywords effectively.


Mobile App Analytics

All insights and data to measure your app’s performance over time and across countries.

Get the latest tips and tricks to improve your ASO Learn all ASO best practices to boost your app on top of the charts and beat your competitors.

  • How To Optimize Your App Description To Improve Discoverability

    This week, we had the privilege to collaborate with Tapdaq, the famous mobile advertising platform. We proudly contributed to their blog with a new guest post on App Store Optimization. Are you struggling with your copywriting? Follow our 4 tips to come up with a great app description and increase your organic downloads. Read the rest of this article on Tapdaq blog. App Store Optimisation (ASO), or “Mobile SEO”, is getting increasingly popular as the number of available …

  • The Ultimate App Store Optimization (ASO) Cheat Sheet

    This week, we’re having the great opportunity to contribute to Business of Apps blog. We thought of assembling all ASO’s best practices, for both the Apple App Store and the Google Play Store, in one single PDF document. Wait no longer and download for free your ASO cheat sheet! Download PDF on Business of Apps blog. App Store Optimization (ASO) or “Mobile SEO” is crucial to get your app known. Although it is not rocket …