Falu - Takvimi, Namazi, Kibla

Falu - Takvimi, Namazi, Kibla

 • Store

  Apple

 • Category

  Education

 • Country

  Switzerland

 • Language

  German

 • Last update

  March 28, 2019

 • Current version

  3.3

 • Avg ratings

  3.8

 • App Power

Checklist

Screenshots

 • Falu - Takvimi, Namazi, Kibla Screenshot
 • Falu - Takvimi, Namazi, Kibla Screenshot
 • Falu - Takvimi, Namazi, Kibla Screenshot
 • Falu - Takvimi, Namazi, Kibla Screenshot

Education Keywords Position

Find new keyword opportunities for your app by identifying high-volume and low-competition words.

Description keyword count and density

Check which keywords are repeated the most in your app’s long description.

Falenderimi i takon vetem Allahut. Ate e falenderojme dhe vetem prej Tij falje dhe ndihme kerkojme.

Aplikacioni 'Falu' permbane:

- Takvimi (Kohet per cdo namaz)
- Namazi (Menyra e faljes per cdo namazi)
- Abdesi (Menyra se si merret abdes)
- Kur'an (Disa sure te Kur'anit te transliteruara)
- Kibla (Drejtimi kah kibla)

 • Keyword
 • Count
 • Density
  • keywords
  • 3
  • 6,82%
  • count, density
  • 2
  • 4,55%

Category Ranking History

Track your app's Category and Overall ranking history over time.